PDA

Դիտել ողջ տարբերակը : Հարց եւ պատասխան համակարգչային սարքերից ու աքսեսուարներից:



Էջեր : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]

Աթեիստ
14.10.2020, 15:26
Սարքը՝ Digidesign M Box 2 Mini
Օպերացիոն համակարգը՝ Windows 10 pro x64

Ստեղ (https://duc.avid.com/showthread.php?t=397057&page=2) ասում են, որ էս դրայվերները (https://avid.secure.force.com/pkb/articles/download/Mbox-2-Mini-Drivers) նորմալ աշխատում են 10-ի տակ։

Remix-Hayko
14.10.2020, 15:28
Ստեղ (https://duc.avid.com/showthread.php?t=397057&page=2) ասում են, որ էս դրայվերները (https://avid.secure.force.com/pkb/articles/download/Mbox-2-Mini-Drivers) նորմալ աշխատում են 10-ի տակ։Արտակ ջան նկատի ունես, որ Windows Pro-ն փոխեմ? Windows-ի այլ տարբերակի?

Отправлено с моего Mi 9 Lite через Tapatalk

Աթեիստ
14.10.2020, 15:32
Արտակ ջան նկատի ունես, որ Windows Pro-ն փոխեմ? Windows-ի այլ տարբերակի?

Отправлено с моего Mi 9 Lite через Tapatalk

Չէ, Pro-ն նորմալ ա։ Պարզապես դրայվերը դիր, ու ասա, թե ինչ ա լինում։

Remix-Hayko
14.10.2020, 15:35
Չէ, Pro-ն նորմալ ա։ Պարզապես դրայվերը դիր, ու ասա, թե ինչ ա լինում։Նորմալ ուստանովկա ա լինում, հետո ռեստարտ ա ուզում անում եմ ու Windows-ը թռնում ա բերում ա ես գրառումը։
56191

Отправлено с моего Mi 9 Lite через Tapatalk

Աթեիստ
14.10.2020, 15:56
Նորմալ ուստանովկա ա լինում, հետո ռեստարտ ա ուզում անում եմ ու Windows-ը թռնում ա բերում ա ես գրառումը։
56191

Отправлено с моего Mi 9 Lite через Tapatalk

Իրիկունը տան կոմպի վրա դրայվերը կդնեմ, խաբար կանեմ։

Remix-Hayko
14.10.2020, 16:24
Իրիկունը տան կոմպի վրա դրայվերը կդնեմ, խաբար կանեմ։

Ok։ Շնորհակալ եմ։

Remix-Hayko
16.10.2020, 07:04
Իրիկունը տան կոմպի վրա դրայվերը կդնեմ, խաբար կանեմ։

Արտակ ջան նորություն չկա?

Աթեիստ
16.10.2020, 18:59
Փորձեցի, իմ մոտ էլ ա նույնը։
Հարկավոր ա փորձել ոչ թե իրա դրայվերի ծրագրով ինսթալլ անել, այլ միջին հանել մաքուր դրայվերը, դա փորձել։
Թեև քիչ ա հավանականությունը, որ կօգնի։
Դրայվերը հին ա, սիստեման՝ թազա։

Remix-Hayko
16.10.2020, 21:52
Փորձեցի, իմ մոտ էլ ա նույնը։
Հարկավոր ա փորձել ոչ թե իրա դրայվերի ծրագրով ինսթալլ անել, այլ միջին հանել մաքուր դրայվերը, դա փորձել։
Թեև քիչ ա հավանականությունը, որ կօգնի։
Դրայվերը հին ա, սիստեման՝ թազա։

Օկ։ Իսկ ինչ որ լուծում կա հարցին, եթե միջից հանեմ ըտենց նստցնեմ չլինի?

Remix-Hayko
19.10.2020, 22:28
Փորձեցի, իմ մոտ էլ ա նույնը։
Հարկավոր ա փորձել ոչ թե իրա դրայվերի ծրագրով ինսթալլ անել, այլ միջին հանել մաքուր դրայվերը, դա փորձել։
Թեև քիչ ա հավանականությունը, որ կօգնի։
Դրայվերը հին ա, սիստեման՝ թազա։

Արտակ ջան, իսկ հնարավոր ա, որ Windows-ի հին վերսիաներ քցեմ աշխատի? Ինքը սրանից առաջ աշխատել ա, բայց Windows-ի թարմացումներից հետո սենց բան ա լինում։ Երբեմն բերում էր ետ կապույտ էկրանը, բայց հետո բացում էր Windows-ը ու աշխատում էր։ Ասենք 2018 թվականի Windows դնեմ ու չթարմացնեմ։

Աթեիստ
19.10.2020, 22:32
Արտակ ջան, իսկ հնարավոր ա, որ Windows-ի հին վերսիաներ քցեմ աշխատի? Ինքը սրանից առաջ աշխատել ա, բայց Windows-ի թարմացումներից հետո սենց բան ա լինում։ Երբեմն բերում էր ետ կապույտ էկրանը, բայց հետո բացում էր Windows-ը ու աշխատում էր։ Ասենք 2018 թվականի Windows դնեմ ու չթարմացնեմ։


Հենց դրա համար ես չեմ սիրում Win10-ը։
Ինքը շատ անկանխատեսելի ա։ Լիքը ծրագրեր կան, որ ասենց 1809-ով նորմալ աշախտում էին, դրանից հետո՝ չէ։
Բայց առաջինը 1903 դիր։ Դա քշից շատից ստաբիլ էր։ Դրանից ավելի հին վերսաները կոմպի միանալուց հետո մի 10-15 րոպե պրոցը 100%-ի տակ ճռում ա։

Հնարավոր ա, և ուրիշ դրայվերներ էլ լինեն, բայց դա բզբզելու համար պտի ձեռիս տակ էդ սարքից ունենամ։

Remix-Hayko
19.10.2020, 23:28
Հենց դրա համար ես չեմ սիրում Win10-ը։
Ինքը շատ անկանխատեսելի ա։ Լիքը ծրագրեր կան, որ ասենց 1809-ով նորմալ աշախտում էին, դրանից հետո՝ չէ։
Բայց առաջինը 1903 դիր։ Դա քշից շատից ստաբիլ էր։ Դրանից ավելի հին վերսաները կոմպի միանալուց հետո մի 10-15 րոպե պրոցը 100%-ի տակ ճռում ա։

Հնարավոր ա, և ուրիշ դրայվերներ էլ լինեն, բայց դա բզբզելու համար պտի ձեռիս տակ էդ սարքից ունենամ։

Դե 1903։ Երեւան կփորձեմ հետո կերևա։ Ապրես շատ։

Remix-Hayko
20.10.2020, 16:27
Հենց դրա համար ես չեմ սիրում Win10-ը։
Ինքը շատ անկանխատեսելի ա։ Լիքը ծրագրեր կան, որ ասենց 1809-ով նորմալ աշախտում էին, դրանից հետո՝ չէ։
Բայց առաջինը 1903 դիր։ Դա քշից շատից ստաբիլ էր։ Դրանից ավելի հին վերսաները կոմպի միանալուց հետո մի 10-15 րոպե պրոցը 100%-ի տակ ճռում ա։

Հնարավոր ա, և ուրիշ դրայվերներ էլ լինեն, բայց դա բզբզելու համար պտի ձեռիս տակ էդ սարքից ունենամ։

Չեմ կողմնորոշվում, որը քցեմ
https://best-soft.net/windows/1298-wndows-10-professional-1903-x64-matros-09.html
https://windows64.net/windows-10-x64-skachat-torrent/originalnyy-obraz/
(https://windows64.net/windows-10-x64-skachat-torrent/originalnyy-obraz/)https://win-torrent.net/tags/Windows+10+1903/
(https://win-torrent.net/tags/Windows+10+1903/)

Աթեիստ
20.10.2020, 16:46
Չեմ կողմնորոշվում, որը քցեմ
https://best-soft.net/windows/1298-wndows-10-professional-1903-x64-matros-09.html
https://windows64.net/windows-10-x64-skachat-torrent/originalnyy-obraz/
(https://windows64.net/windows-10-x64-skachat-torrent/originalnyy-obraz/)https://win-torrent.net/tags/Windows+10+1903/
(https://win-torrent.net/tags/Windows+10+1903/)


Ես նախընտրում եմ monkrus-ի սբոռկեքը՝
http://w14.monkrus.ws/2019/07/windows-10-v1903-jun-rus-eng-x86-x64.html

Նկարագրության տակ հղումներ կան։

Remix-Hayko
20.10.2020, 16:56
Ես նախընտրում եմ monkrus-ի սբոռկեքը՝
http://w14.monkrus.ws/2019/07/windows-10-v1903-jun-rus-eng-x86-x64.html

Նկարագրության տակ հղումներ կան։Դե ես օրիգինալը կուզեի բայց չեմ գտնում որն ա իրոք օրիգինալ սբոռկա։ Դու որը կառաջարկեիր?

Отправлено с моего Mi 9 Lite через Tapatalk

Աթեիստ
20.10.2020, 17:02
Դե ես օրիգինալը կուզեի բայց չեմ գտնում որն ա իրոք օրիգինալ սբոռկա։ Դու որը կառաջարկեիր?

Отправлено с моего Mi 9 Lite через Tapatalk

Որը որ կառաջարկեի, հղումը դրել եմ։
Օրիգինալի մեջ ավելացրել ա դրանից հետո հելած թարմացումներն ու ակտիվատորը։ Սիստեմայի մեջ փոփոխություն չի անում, նույն օրիգինալ windows-ն ա։

Remix-Hayko
20.10.2020, 17:34
Որը որ կառաջարկեի, հղումը դրել եմ։
Օրիգինալի մեջ ավելացրել ա դրանից հետո հելած թարմացումներն ու ակտիվատորը։ Սիստեմայի մեջ փոփոխություն չի անում, նույն օրիգինալ windows-ն ա։
Ok. Մերսի

Remix-Hayko
20.10.2020, 21:03
Որը որ կառաջարկեի, հղումը դրել եմ։
Օրիգինալի մեջ ավելացրել ա դրանից հետո հելած թարմացումներն ու ակտիվատորը։ Սիստեմայի մեջ փոփոխություն չի անում, նույն օրիգինալ windows-ն ա։
Արտակ ջան սաղ աշխատեց։ Մերսի շաաաատ։

Remix-Hayko
28.10.2020, 19:08
Պատահաբար Windows-ը ուստանովկա եմ արել D դիսկի վրա (ինքը առհասարակ C-ի վրա էր), որտեղ կարևոր բաներ ունեի էլի։ Հիմա երևում ա, որ D դիսկը նույն ձևի զբաղված ա ոնց որ մինչև ֆորմատը։ Այսինքն ֆայլերը մեջն են, բայց չգիտեմ որտեղ են։ Ոնց անեմ գտնեմ ետ ֆայլերը, քրքրեցի չգտա։
5619256193

Varzor
28.10.2020, 23:10
Պատահաբար Windows-ը ուստանովկա եմ արել D դիսկի վրա (ինքը առհասարակ C-ի վրա էր), որտեղ կարևոր բաներ ունեի էլի։ Հիմա երևում ա, որ D դիսկը նույն ձևի զբաղված ա ոնց որ մինչև ֆորմատը։ Այսինքն ֆայլերը մեջն են, բայց չգիտեմ որտեղ են։ Ոնց անեմ գտնեմ ետ ֆայլերը, քրքրեցի չգտա։
5619256193

կաւծում եմ D կուտակիչի զբաղվածությունը տեղադրված օպերացիոն համակարգի ֆայլերն են։
Ֆորմատ արած կուտակիչից առանց հատուկ ծրագրային գործիքների ֆայլերը վերականգնել չի լինի։

Օրինակ՝
EasyRecovery (https://rsload.net/soft/cleaner-disk/9853-ontrack-easyrecovery.html)
Recuva (https://rsload.net/soft/cleaner-disk/9257-recuva.html)

Նման ծրագրեր էլի կան, վերը նշվածներն անձամբ հաջողությամբ փորձել եմ բազմիցս։
Ծրագիրը տեղադրելուց այն կտեղադրես C կուտակիչի վրա։

Աթեիստ
28.10.2020, 23:25
Պատահաբար Windows-ը ուստանովկա եմ արել D դիսկի վրա (ինքը առհասարակ C-ի վրա էր), որտեղ կարևոր բաներ ունեի էլի։ Հիմա երևում ա, որ D դիսկը նույն ձևի զբաղված ա ոնց որ մինչև ֆորմատը։ Այսինքն ֆայլերը մեջն են, բայց չգիտեմ որտեղ են։ Ոնց անեմ գտնեմ ետ ֆայլերը, քրքրեցի չգտա։
5619256193


Նկարները գցելու համար էս կայքից օգտվի՝ https://postimages.org

հիմիկվա C Ու D դիսկերի պարունակությունը նկարի, գցի։

Remix-Hayko
31.10.2020, 23:25
Նկարները գցելու համար էս կայքից օգտվի՝ https://postimages.org

հիմիկվա C Ու D դիսկերի պարունակությունը նկարի, գցի։

https://i.postimg.cc/R0ZSZ7rL/IMG-20201031-232129.jpg (https://postimg.cc/0zhRtJyz)
https://i.postimg.cc/HWBtJH70/IMG-20201031-232137.jpg (https://postimg.cc/vDxnjJhD)
https://i.postimg.cc/mkDC3zFY/IMG-20201031-232142.jpg (https://postimg.cc/phwmRdCr)picture upload (https://postimages.org/ru/)

Հիմա փորձում եմ վերականգնել Recuva ծրագրով

Աթեիստ
01.11.2020, 14:50
Հիմա փորձում եմ վերականգնել Recuva ծրագրով

Հա, էդ ա մնում։
Փաստորեն սիստեման D-ի վրա ես դրել։
Լիքը ինֆորմացիա կորցրած ես լինելու։

Remix-Hayko
01.11.2020, 20:33
Հա, էդ ա մնում։
Փաստորեն սիստեման D-ի վրա ես դրել։
Լիքը ինֆորմացիա կորցրած ես լինելու։

Լավ :(