Կինետուն
Էջ 2 11-ից ԱռաջինԱռաջին 123456 ... ՎերջինըՎերջինը
Ցույց են տրվում 16 համարից մինչև 30 համարի արդյունքները՝ ընդհանուր 152 հատից

Թեմա: Ճաշատեսակների բաղադրատոմսեր

  1. #16
    հարս վնեզակոնա Apsara-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    15.05.2007
    Հասցե
    իմ մեջ
    Տարիք
    29
    Գրառումներ
    1,884
    Բլոգի գրառումներ
    27

    Re. Բաղադրատոմսեր

    Սունկ
    պոպոք
    թթու վարունգ

    կտրատել խառնել իրար, ավելացնել մի քիչ ձեթ աղ, պղպեղ, ու շաաատ համովա
    “То, что вы не можете выразить – это Любовь.
    То, что вы не можете отвергнуть/не признать – это Красота.
    То, чего вы не можете избежать – это Истина”.
    ~ Шри Шри

  2. #17
    Mogakan`Lapterik Lapterik-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    07.10.2006
    Տարիք
    27
    Գրառումներ
    932

    Re. Բաղադրատոմսեր

    Ուրեմն
    սունկ, եգիպտացորեն, սպիտակ միս, սոխ (ըստ ցանկության), թթվասեր, կանաչի, աղ:
    Լրիվ կտրատում ենք, խառնում ենք իրար, վերջում էլ թթվասերը ու համով սալաթ::

    Ավելացվել է 2 րոպե անց
    Հա մի հատ էլ
    սպիտակ միս, ընկույզ, սխտոր ու թթվասեր, աղ:
    Սպիտակ միսը մանրացնում ենք խառնում ենք կտրատած չնկույզը, մի խիչ սխտոր, աղ ու վերջում թթվասեր:
    Վերջին խմբագրող՝ Lapterik: 27.08.2007, 23:03: Պատճառ: Գրառման ավելացում
    http://www.conversebank.am/am/IntBank

  3. #18

    Re. Բաղադրատոմսեր

    Բադիրջան, բիբար, գլուխ սոխ, մի քիչ սխտոր, ընկույզ, պահածոյացված եգիպտացորեն:

    Բադրիջանները մանր խորանարդիկներով կտրատում ենք, մաս-մաս տապակում թավայում, նույնը՝ բիբարները, այնուհետ սոխն ենք կտրատում ու տապակում, այս ամենը խառնում ենք, հետո ավելացնում մանր կտրատած ընկույզը, մի քիչ սխտոր ենք ճզմում, ավելացնում եգիպտացորենը, աղ, սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի, վերջում՝ թթվասերն ու խառնում: Բարի ախորժակ
    True wisdom comes to each of us when we realize how little we understand about life, ourselves, and the world around us
    Socrates

  4. #19
    անծանոթուհի murmushka-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    10.02.2007
    Հասցե
    Երևան
    Տարիք
    31
    Գրառումներ
    1,157
    Բլոգի գրառումներ
    20

    Re. Բաղադրատոմսեր

    Վարունգով աղցան
    վերջերս հաճախ եմ սարքում , ինձ շատ է դուր եկել

    վարունգ
    կանաչ սոխ
    1,2 լիմոն
    հոլանդական պանիր
    պահածոյացված ոլոռ
    սև պղպեղ
    մայոնեզ

    Վարունգն անցկացնել մեծ քերիչով, ավելացնել մանր կտրատած կանաչ սոխին… Հոլանդական պանիրը նույնպես անցկացնել քերիչով և ավելացնել զանգվածին… Ավելացնել պահածոյացված ոլոռը, լիմոնի հյութը… Համեմել սև պղպեղով և մայոնեզով

    Ավելացվել է 9 րոպե անց
    Թխվածքների բաղադրատոմսեր նույնպես կարելի է, չ՞է
    Տրյուֆել
    շատ հեշտ է պատրաստվում ու շատ արագ
    կարագ 250 գր
    ձու 1 հատ
    եռացրած ջուր 1 թ.գ.
    ալյուր 2,5 բաժակ

    Խառնել այս ամենը, ստանալ այնպիսի խմոր,որ չկպչի ձեռքերին:Խմորին տալ տրյուֆելի տեսք: Մեջը դնել կաղին կամ պիստակ: Դնել ջեռոցի մեջ, եփել մինչև մի փոքր կարմրեն:
    պատրաստի տրյուֆելները թաթախել շաքարի և կակաոյի խառնուրդի մեջ /2գդ շաքարավազ 2 գդ կակաո համադրությամբ/

    Ավելացվել է 19 րոպե անց
    Եթե չեմ սխալվում թաթարական խոհանոցից Չաք Չաք թխվածքը

    4 ձու
    2 Ճ.գդ. օղի
    1 պտ. աղ
    ալյուր
    մեղր
    ձեթ
    շաքար

    4 ձուն, 2 ճ.գդ օղին աղըն ու ալյուրը իրար հետ հարել. պատրաստել բացվող խմոր, բացել խմորը և կտրատել մակարոնի նման: Խորը թավայի մեջ լցնել ձեթ և տապակել կտրատված խմորը:
    Մեղրը 1 բաժակ շաքարի հետ եփել և լցնել խմորի վրա՝ սարքելով բուրգ:
    Վերջին խմբագրող՝ murmushka: 02.09.2007, 19:41: Պատճառ: Գրառման ավելացում
    Մի՛ փորձիր թաքցնել սխալդ, ընդունի՛ր այն, պատասխա՛ն տուր և շարժվի՛ր առաջ

  5. #20
    Մշտական անդամ Dr. M-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    10.06.2007
    Հասցե
    France
    Տարիք
    31
    Գրառումներ
    382

    Խոհանոց..... Բաղադրատոմսեր...

    Երևի բոլորս էլ սիրում ենք համեղ ուտել
    Իսկ համեղ պատրաստել գիտեք?
    Ինչ եք սիրում/կարողանում պատրաստել?
    Ինչ ՆՈՐ բաղադրատոմսեր կառաջարկեք մեզ? Գուրմաններիս (շատ որոնումներից հետո, պարզվեց, որ այս բառի հայերեն տարբերակը համադամասերն է բայց դեռ չեմ ընկալում բառը իր ամբողջ իմաստով )

    Մոդերատորական։ Գրառումը միացվել է թեմային, նոր բացված թեմայից։
    Վերջին խմբագրող՝ Artgeo: 13.02.2008, 01:36:
    Թռիչքի մեջ են փորձվում թևերը.....

  6. #21
    Ադմինիստրատոր Artgeo-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    17.03.2006
    Հասցե
    Թբիլիսի, Վրաստան
    Տարիք
    28
    Գրառումներ
    8,358

    Re. Խոհանոց..... Բաղադրատոմսեր...

    Պիցցայի խմորի բաղադրատոմս խորհուրդ տվեք

  7. #22
    Մշտական անդամ lili-4-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    21.01.2007
    Գրառումներ
    484

    Re. Խոհանոց..... Բաղադրատոմսեր...

    Մեջբերում Artgeo-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Պիցցայի խմորի բաղադրատոմս խորհուրդ տվեք
    1.
    200գ. ալյուր, 0.5 թ.գ. աղ, 100գ. խմորիչ, 0.5 բաժակ տաք ջուր, 1/3 թ. գ. շաքարավազ,1 ճ. գ. ձեթ:

    2.
    250գ. ալյուր, 25գ. խմորիչ, 50գ. կարագ, 2 թ. գ. շաքարավազ, 2 ձու, 0.5 բաժակ կաթ:

    3.
    0.5բաժակ ալյուր, 3գ. խմորիչ, 3/4 բաժակ ջուր, աղը՝ ըստ ճաշակի:

    4.
    2-2.5 բաժակ ալյուր, 200գ. կարագ, 1 բաժակ թթվասեր, աղը՝ ըստ ճաշակի:

    բարի ախորժակ
    Ես ավելին եմ եղել քան դու կարծում էիր...
    Ո՜նց կուզեի, որ դու էլ ավելին լինեիր, քան կայիր....

  8. #23
    Ադմինիստրատոր Artgeo-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    17.03.2006
    Հասցե
    Թբիլիսի, Վրաստան
    Տարիք
    28
    Գրառումներ
    8,358

    Re. Խոհանոց..... Բաղադրատոմսեր...

    Մեջբերում lili-4-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    1.
    200գ. ալյուր, 0.5 թ.գ. աղ, 100գ. խմորիչ, 0.5 բաժակ տաք ջուր, 1/3 թ. գ. շաքարավազ,1 ճ. գ. ձեթ:

    2.
    250գ. ալյուր, 25գ. խմորիչ, 50գ. կարագ, 2 թ. գ. շաքարավազ, 2 ձու, 0.5 բաժակ կաթ:

    3.
    0.5բաժակ ալյուր, 3գ. խմորիչ, 3/4 բաժակ ջուր, աղը՝ ըստ ճաշակի:

    4.
    2-2.5 բաժակ ալյուր, 200գ. կարագ, 1 բաժակ թթվասեր, աղը՝ ըստ ճաշակի:

    բարի ախորժակ
    2-ը չէ, կարագի պատճառով
    3-ը չէ, ձեթ չլինելու պատճառով
    4-ը նույնպես կարագի պատճառով

    1-ը կփորձեմ վաղը։ Շնորհակալություն

  9. #24
    Պատվավոր անդամ
    Գրանցման ամսաթիվ
    25.04.2006
    Գրառումներ
    5,521

    Re. Խոհանոց..... Բաղադրատոմսեր...

    Մեջբերում Artgeo-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Պիցցայի խմորի բաղադրատոմս խորհուրդ տվեք
    Artgeo

    Էս է՞ր քո դիետան :

  10. #25
    Ադմինիստրատոր Artgeo-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    17.03.2006
    Հասցե
    Թբիլիսի, Վրաստան
    Տարիք
    28
    Գրառումներ
    8,358

    Re. Խոհանոց..... Բաղադրատոմսեր...

    Մեջբերում dvgray-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Artgeo

    Էս է՞ր քո դիետան :
    Դիետան 18.00-ից հետոյա, իսկ մինչ այդ ինչ ուզեմ, որքան ուզեմ, ում հետ ուզեմ

    Հ.Գ. համեցի վաղը պիցցա ուտելու

  11. #26
    Ադմինիստրատոր Artgeo-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    17.03.2006
    Հասցե
    Թբիլիսի, Վրաստան
    Տարիք
    28
    Գրառումներ
    8,358

    Re. Խոհանոց..... Բաղադրատոմսեր...

    lili-4
    Շնորհակալություն, շատ լավն էր

  12. #27
    Մշտական անդամ lili-4-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    21.01.2007
    Գրառումներ
    484

    Re. Խոհանոց..... Բաղադրատոմսեր...

    Մեջբերում Artgeo-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    lili-4
    Շնորհակալություն, շատ լավն էր
    Անուր լինի, եթե պետք լինի, կարող եմ և խճողակի տեսականիներ գրել
    Ես ավելին եմ եղել քան դու կարծում էիր...
    Ո՜նց կուզեի, որ դու էլ ավելին լինեիր, քան կայիր....

  13. #28
    Պատվավոր անդամ
    Գրանցման ամսաթիվ
    25.04.2006
    Գրառումներ
    5,521

    Re. Խոհանոց..... Բաղադրատոմսեր...

    Մեջբերում Artgeo-ի խոսքերից Նայել գրառումը
    Հ.Գ. համեցի վաղը պիցցա ուտելու
    Մեծ հաճույքով Արթգեո ջան : Թբիլիսիում լինեմ, անպատճառ կօգտվեմ հրավերքիցտ :

  14. #29
    Մշտական անդամ Dr. M-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    10.06.2007
    Հասցե
    France
    Տարիք
    31
    Գրառումներ
    382

    Re. Խոհարարական հարցեր

    Կաղամբ Ֆրանսիական
    4 հոգու համար

    800 գ Կաղամբ
    150 գ ծխեցրաց հավի կրծքամիս
    1 գլուխ սոխ
    40 գ չոր պանիր
    2 ճ.գդ. ալյուր
    3 ճ.գդ. տոմատ-պյուրե
    1,5 բաժ. մսի բուլյոն
    աղ` ըստ ճաշակի

    Կաղամբը կտրատել շերտերով,կրծքամիսը մանր խորանարդներով: Սոխը մանր կտրատել ր տապակել մսի հետ: Սոուսի համար - խառնել քիչ քանակի բուլյոնի հետ: Կաղամբը ծածկել տաք բուլյոնով, թողնել 10 րոպե, + տապակած սոխը և կրծքամիսը, թողնել 10 րոպե, այնուհետև տապակել, + աղ, տոմոտի պյուրեն, սոուսը: Տաքացնել բոլորը միասին 5 րոպե:
    Մատուցել` համեմելով կանաչիով
    Թռիչքի մեջ են փորձվում թևերը.....

  15. #30
    Առողջ խենթ Նավաստի-ի ավատար
    Գրանցման ամսաթիվ
    06.03.2007
    Հասցե
    Երևան
    Տարիք
    27
    Գրառումներ
    152

    Re. Խոհարարական հարցեր

    ԽԱՇԼԱՄԱՅԻ ճիշտ բաղադրատոմս կտա՞ք:

    Ու համ էլ կարելի է հավաքվել ու իրար հետ մի բան պտրաստել և համտեսել: Ի՞նչ կասեք:
    Համընթաց քամի...

Էջ 2 11-ից ԱռաջինԱռաջին 123456 ... ՎերջինըՎերջինը

Թեմայի մասին

Այս թեման նայող անդամներ

Այս պահին թեմայում են 1 հոգի. (0 անդամ և 1 հյուր)

Թեմայի պիտակներ

Էջանիշներ

Էջանիշներ

Ձեր իրավունքները բաժնում

  • Դուք չեք կարող նոր թեմաներ ստեղծել
  • Դուք չեք կարող պատասխանել
  • Դուք չեք կարող կցորդներ տեղադրել
  • Դուք չեք կարող խմբագրել ձեր գրառումները
  •